Wie zijn wij?

Schipper facilitair is een ondersteunde business toegewijd aan het verbinden van uw mensen, ideeën en middelen in succesvolle projecten die helpen uw ambities waar te maken…

Iets over ons

Grafische dienstverlening zit in ons bloed. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om ongestoord in een fijne werkomgeving te kunnen werken. Dat is voor ons de echte betekenis van Facility Management, al bijna 15 jaar onze passie en core business. Of u nu op zoek bent naar een deskundig advies, interim management of uw Facility Management volledig wil uitbesteden. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Zullen we een keer een kop koffie drinken om kennis te maken?

Schipper facilitair is een toonaangevend grafische adviesbureau gewijd om uw mensen, ideeën en (grafische) middelen in succesvolle projecten te koppelen. Samen ambities waarmaken. Wij zorgen ervoor dat de juiste (publieke) reclame en bedrijfsuitingen kan worden verkregen. Onze focus ligt op innovatieve, sociale media, reclamevoering en uw ideeën realiseren.

Waarom we anders zijn

Onze kernkwaliteiten maken ons onderscheidend.

Kwaliteit

Ons advies over reclame is altijd gebaseerd op een gedegen begrip van onze klanten. We combineren de creatieve ambities van onze klant met onze kennis van het volledige scala aan reclame kennis en overige mogelijkheden. Wij spreken de taal van het bedrijfsleven, wetenschap en technologie en die van de reclame wereld. Dit stelt ons in staat om u van de hoogste kwaliteit dienstverlening te voorzien die leidt tot optimale grafische producten en een professionele reclame expressie.

Partnerschap

Nauwe samenwerking met klanten leidt tot langdurige partnerships. Hoe beter we u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl wij uw grafische en reclame projecten voor onze rekening nemen. We werken ook samen met onze klanten in hun consortia, technologische platforms en andere publiek-private partnerschappen.

Creativiteit

Expertise en creativiteit zijn nodig om projecten te koppelen aan de eisen van uw grafische wensen. Daarom zijn wij in staat uw huidige en geplande activiteiten te analyseren, zich te verdiepen in uw strategische, grafisch doelen, zodat we samen met u kunnen bepalen wat de best mogelijke zijn.

Één aanspreekpunt

Vanuit onze ervaring en opdrachtgevers hebben wij geleerd dat het hebben van één aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken, een absolute pré is. Complete facilitaire ontzorging, wij nemen alle facilitaire zaken op ons, welke u als klant bij ons neer wilt leggen.

Hands on mentaliteit

Onze hands-on benadering betekent dat we het initiatief nemen om kansen te pakken, problemen te voorkomen en oplossingsgericht te handelen. Met ons grafisch inzicht bevindt u zich in veilige handen.

Kostenbesparend

Doordat wij onderhandelen namens al onze opdrachtgevers zijn wij in staat hogere kortingen te bedingen bij onze leveranciers. Dit resulteert in lagere kosten per individuele opdrachtgever.