Een eigen website of webshop die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen of uitbreiden. En zonder abonnement. Bovendien wil je zelf eigenaar zijn van je site en eventuele maatwerk.

Aan al deze criteria wordt voldaan bij de sites die URBAN71 bouwen.

URBAN71 bouwt al haar websites in WordPress. WordPress is Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig websites bouwt en beheert. Doordat het CMS van WordPress, is het systeem erg gebruiksvriendelijk en heb je géén uitgebreide technische kennis nodig om je website te kunnen beheren.

Zo is WordPress zowel geschikt voor websites van zelfstandige ondernemers als van grotere organisaties. Door het gebruiksgemak en de flexibiliteit is WordPress ook bijzonder geschikt voor websites van stichtingen en verenigingen. WordPress wordt o.a. gebruikt door CNN, The New York Times, of, dichter bij huis, Nu.nl of NRC Next. Dit zijn voorbeeld WordPress layouts die als basis grid voor websites kunnen worden gebruikt.

[metaslider id=150]

In de meeste gevallen bouwen we in WordPress, het meest populaire systeem op dit moment. Vanwege de populariteit en vele mogelijkheden die dit systeem biedt hebben we ons gespecialiseerd in WordPress. Het biedt jou de volgende voordelen:

  • Zeer gebruikersvriendelijk
  • Eenvoudig uit te breiden met pagina’s en functionaliteiten
  • Goed naar eigen hand te zetten
  • WordPress is beschikbaar in veel talen, wordt wereldwijd gebruikt en heeft mede daardoor een grote gebruikersgroep waarop je kunt terugvallen bij vragen.