URBAN71 beschikken over een uitgebreid assortiment shirts, sweaters, polo`s, hoodie’s etc. Uiteraard kunt u ook uw eigen (bedrijfs) kleding of sportkleding door ons laten zeefdrukken, Flex-Flock bedrukken of borduren.

URBAN71 werkt al lang in het bedrukken van kleding en wij hebben dan ook veel ervaring met diverse methoden en technieken. Een populaire methode is nog altijd de textieltransfer en dit is wellicht de meest volledige manier van textiel bedrukken.

Er wordt dan niet direct gedrukt, maar er wordt een gespiegelde versie van uw bedrijfsnaam of logo op transferpapier of polyester aangebracht die met een speciale pers op het textiel zal worden gedrukt. Zo blijven alle details mooi zichtbaar en is er een kleine kans dat er iets mis gaat tijdens de productie waardoor de kleding weg gegooid zal moeten worden.

URBAN71 heeft,

  • Keuze uit een uitgebreid assortiment kleding
  • Mogelijkheid om uw eigen kleding te bedrukken
  • Ook voor kleine oplagen tegen een scherpe prijs
  • Een compleet assortiment kleuren (inclusief fluor en reflecterend)
[metaslider id=167]

Naast standaard T-shirts, produceren wij op maat gemaakte trendy T-shirts voor bijvoorbeeld merchandising of andere promotionele activiteiten. Onze T-shirts hebben een mooie pasvorm en zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Een groot deel van ons assortiment is gemaakt van 100% katoen.  Onze T-shirts leveren wij al vanaf lage aantallen.

Zo leveren wij altijd een constante, hoogwaardige kwaliteit voor zowel kleine als grote aantallen.

 

Textielbedrukking – Gallery