Op zoek naar communicatie die prikkelt en aansluit bij uw idee, product of evenement?

Bij URBAN71 zijn we ervan overtuigd dat uw logo en huisstijl het gezicht vormt van uw organisatie. Dit betekent dat er goed nagedacht moet worden over de gewenste uitstraling. Er zijn talloze mogelijkheden, of u nu kiest voor professioneel of persoonlijk, bij ons is het allemaal mogelijk.

U kunt bij URBAN71 terecht voor zowel het ontwerp van uw logo en huisstijl als voor de belettering ervan. Het gehele traject kan URBAN71 voor u uit handen nemen. Als er een logo en huisstijl is ontwikkelt, kan URBAN71 deze voor u de bestanden drukklaar maken voor uw visitekaartje en/of briefpapier. Ook kan URBAN71 de aankleding van uw bedrijfswagenpark ontwerpen en uitvoeren.

Advies

U krijgt slechts één kans voor een eerste indruk. Direct opvallen bij uw doelgroep is van groot belang. URBAN71 adviseert u graag. Met verrassende ideeën, een energieke blik en strategisch advies. Of dat nu gaat om het juiste communicatiemiddel, de timing van een actie of de vormgeving van uw huisstijl. Dankzij ons samenwerking met andere professionals op het gebied van drukwerk, fotografie en tekstschrijven heeft u slechts één aanspreekpunt.

Informeer hier over de diverse mogelijkheden via onze contact pagina.

“Samen met de opdracht creëren we een onderscheidende
maar vooral passende ontwerp”.