Samenwerking Pantoon en Benes

Pantoon en Benes gaan een strategische samenwerking aan. Beide bedrijven hebben een lange staat van dienst als leveranciers in de signbranche.

Pantoon richt zich vooral op toepassingen buiten de traditionele outdoormarkten, zoals interieur, decoratie en industrie, met een aangesamenwerken_450past productaanbod aan printmaterialen, een servicegerichte aanpak, nieuwe inkttechnologie en een focus op afwerking. Benes+ bedient de markt op het vlak van print&cut oplossingen en diverse afwerking systemen, aangevuld met printmaterialen, snijfolies en een blijvende aandacht voor de dienst-na-verkoop.

Groei

logo-Pantoon-Benes Met de samenwerking hopen de bedrijven hun aanwezigheid in de Belgische markt aanzienlijk te versterken. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze bundeling van expertise, de lokale verankering, onze sterk service-gerichte aanpak, de ervaring van ons personeel, samen met een erg compleet productaanbod, een productieve voedingsbodem zal blijken voor verdere groei”, aldus het persbericht.

Management

Het managementteam is versterkt met de komst van Ghislain Borremans, waarmee volgens de bedrijven de continuïteit is verzekerd.

Hoe de praktische invulling van deze samenwerking eruit gaat zien, zal de komende weken duidelijk worden.