Disclaimer

COLOFON/DISCLAIMER

Over de website van Schipper facilitair
Deze website is de toegangspoort naar informatie van de Schipper facilitair. Met behulp van deze website is het mogelijk via verschillende ingangen en zoekmethoden snel en eenvoudig de gewenste informatie over onze organisatie en de producten van Schipper facilitair te vinden. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan horen wij dat graag van u via de contactknop op de betreffende pagina.

Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Schipper facilitair. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Schipper facilitair is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Auteursrechten
Schipper facilitair behoudt zich het auteursrecht op de via deze website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Schipper facilitair. Via de contactknop op de betreffende pagina kunt u nadere informatie over het gebruik van het materiaal verzoeken.

Regelgeving
Via de website wordt toegang verleend tot de teksten van wetten en regelingen en/of verordeningen. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormen in de zin van de Grondwet.
Privacy
Schipper facilitair hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Schipper facilitair is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan de website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Contact/e-mail
Voor het stellen van vragen kunt u gebruikmaken van de knop Contact. Officiële post waarbij een handtekening vereist is (bv. een klacht of een bezwaarschrift), dient schriftelijk ingediend worden.

Het postadres is: Schipper facilitair, Doctor Albert Schweitzerlaan 27, 2731EA Benthuizen.
Voor vragen over de website kan contact gezocht worden via e-mailadres: info@schipperfacilitair.nl.
En bezoek kan alleen volgens afspraak..